Mer om oss

VI FINNER DIN LØSNING

Vi startet i 1972 og ble registrert som Tverli Aut. Sveiseservice AS i 1975.

I 2023 endret vi navn til det kortere Tverli Sveis AS.

Vi har helt siden oppstart vært en fleksibel produsent innen metall og sveisearbeid. Hovedmengden av oppdrag er innen byggebransje og industri, men mindre oppdrag for privatpersoner er også en viktig del av virksomheten vår.

Ca. 80 % av den totale ordremengden som blir utført i løpet av året monteres ute i felten på diverse anleggsplasser, mens resten er stål-konstruksjoner som tilvirkes på verkstedet.

Vi kan produsere og spesialtilpasse det aller meste som ikke kan kjøpes ferdig innenfor metall og sveisearbeid. Sveiserne våre har lang erfaring innen faget, og i samarbeid med teknisk tegner skaper vi unike løsninger. I vårt nye verkstedbygg i Ytre Enebakk er fleksibel produksjon et av våre største fortrinn.

Tverli Sveis AS er en CE-godkjent bedrift, exc. klasse 2, og vi har sentral godkjenning.

Behov for noe litt annerledes? Kontakt oss!

LEVERER KVALITET

Tverli Sveis AS er underleverandør av stål for en rekke ulike aktører, og bred erfaring og god gjennomføring gjør at vi velges igjen og igjen.

Vi leverte stål til den store rehabiliteringen av Det kongelige slott på 90-tallet, og hadde rammeavtale med slottet med årlige oppdrag frem til 2011. To års engasjement for Skanska bidro til byggingen av Telenor Fornebu, og som underleverandør til AF gruppen bidro vi i 2007 til ombyggingen av Norges Bank. Vi har levert og montert bærestål til ombyggingen av butikksenteret Paleet i Oslo, som ble ferdigstilt av AF Gruppen i 2014. I 2018 har vi bl.a. utført stålarbeid på en suite på Hotel Continental i Oslo, og bidratt med 250 tonn stål til vegger og dører til nytt Nasjonalmuseum.

Vi har gjennom årene utført arbeid på en rekke skoler, kjøpesentre, aldershjem, samt ulike ombygginger.

Kom til oss med din utfordring – vi finner løsningen!

Tverli Sveis etabl 1972 Logo